BEMER VETERINARY LINE

TERÁPIÁS KONCEPCIÓ LOVA
EGÉSZSÉGÉÉRT

BEMER VETERINARY LINE

EMBER ÉS LÓ
EGY SAJÁTOS KÖTELÉK

A lova öröm és inspiráció forrása. Ön bizonyára mindent megtesz, hogy ez garantáltan így legyen, hiszen csak akkor lesz Ön is nyugodt. Mindenki maga felelős lova gondozásáért és egészsége mindennapi megőrzéséért. Az új BEMER Veterinary Line ebben segíti Önt, olyan készülékekkel, melyek a lovassportok igényeire lettek precízen hangolva.

A BEMER JEL
A KULCS AZ EGÉSZSÉGHEZ

A BEMER Veterinary Line támogatja Önt, lova optimális tartásában, segíti az egészsége megőrzését és teljesítőképességének növelését. Készülékeink mindegyike az egyedülálló, több mint 18 éven át sikeresen tesztelt és alkalmazott BEMER jellel működik. A világszerte szabadalmaztatott jelforma és a Liechtensteinben/Svájcban történő gyártást globális sikerünk alappilléreinek tekintjük.

BEMER VETERINARY LINE / ALKALMAZÁSI TERÜLETEK

ALKALMAZÁSI TERÜLETEK
TELJES KÖRŰ TÁMOGATÁS LOVAKNAK

A BEMER jel pozitív hatással van lova egész szervezetére és hatékonyan stimulálja a idegrendszert (nyugalmi és regenerációs folyamatok). Az edzés, lovaglás, vagy szállítás előtti BEMER kezelés segít lova nyugalmát és higgadtságát megőrizni. Terhelés után pedig támogatjuk a gyorsabb felépülést és regenerációt: az izomszövet regenerációját, valamint javul a szövetek hidratáltsága.

BEMER KEZELÉS POZITÍV HATÁSAI

  1. Elősegíti a gyógyulási folyamatokat
  2. Támogatja az izomzat regenerációját
  3. Csökkenti a stresszt (szállítás és verseny alatt)
  4. Ellazítja az izomzatot és az idegrendszert (lovaglás előtt)
  5. Támogatja a gyógyulási folyamatokat sérülések után

BEMER VETERINARY LINE / KEZELÉS

KEZELÉS
EGYSZERŰ ÉS HATÉKONY

A BEMER Veterinary Line termékei kimondottan az istálló igényes  napi rutinjához lettek tervezve.

•  Innovatív jelkonfiguráció
•  3 kezelési beállítás (5/10/15 perc)
•  Intuitív és egyszerű kezelhetőség
•  Kis és nagy felületre egyaránt alkalmazható
•  Az akkumulátor egy töltéssel akár 15 kezelésig kitart
•  Beépített akkumulátor és vezérlőegység, nincsenek vezetékek
•  Ellenálló, könnyen tisztítható
•  Optimális méretigazítási lehetőség minden lóra
•  3 kiváló minőségű, igazítható hosszúságú rögzítő szíj

BEMER VETERINARY LINE / TERMÉKEK

TERMÉKEK
INTELLIGENS ERGONÓMIA

A Vet mandzsettának és a Vet lótakarónak központi eleme a beépített akkumulátorral rendelkező jelvezérlő. A kezelőegységek közvetítik a jelvezérlő által generált BEMER jelet a kívánt felületre. A kezelés alkalmazása lovak számára teljes mértékben biztonságos.

BEMER VET
LÓTAKARÓ

A lótakaró a nagy felületű alkalmazásokra tervezett kezelőegység. A takaró egy BEMER jel-mezőt képez, amely körülfogja és átjárja a lovat. A kicsi, de rendkívül hatékony jelvezérlő optimálisan van elhelyezve az egyszerű kezelhetőségért, és kiváló minőségű akkumulátort tartalmaz, mely feltöltött állapotban megközelítőleg 15 kezelésre elég.

BEMER VET
MANDZSETTA LOVAKNAK

A BEMER Vet mandzsetta segítségével lova testének egy meghatározott részén, összpontosított formában alkalmazhatja a BEMER jelet. Ez kimondottan hatékony az erős megterhelésnek kitett részeken, mint például az ízületek. A mandzsetta ugyanolyan jelvezérlővel rendelkezik, mint a lótakaró.

BEMER VETERINARY LINE 

Linda Tellington-Jones

Az Állatok Nagykövete, tanító, edző és 21 könyv szerzője, melyek 15 nyelven érhetőek el.

”BEMER VET és BEMER Pro készülékeimmel együtt utazok, megismertetve a „TTouch”-ot állatokkal és gazdáikkal világszerte. Legyen szó lovassportról, hobbiról, lómentésről vagy tenyésztésről, lenyűgöz a teljesítménynek, viselkedésnek és egészségnek figyelemreméltó javulása, melyet az új, 2016-os BEMER Veterinary Line-al érünk el. Ami pedig engem illet, a BEMER Pro folyamatosan energiát, erőt és mérhetetlen lelkesedést nyújt számomra. A BEMER egy 21. századi ‚Fiatalság Forrása’ lónak és lovasnak egyaránt.”

SZENVEDÉLYBŐL VÉGZETT KUTATÁS
MEGGYŐZŐDÉSEN ALAPULÓ TERMÉKEK

A tudományban és az orvoslásban csupán a hit nem képes meggyőzni senkit. Cégünk alapításától kezdve erőfeszítést nem kímélve dolgozik termékeink hatásainak kutatása, igazolása és továbbfejlesztése céljából. Egy apró irodából globálisan működő vállalatcsoporttá nőttünk. Örömmel látjuk a nagy és folyamatosan növekvő számú, nagyon elégedett BEMER felhasználókat, szinte minden kontinensen.Ismerje meg, hogy mi mindent tehet a BEMER Önért és lováért.

Tegyen próbát!

A kipróbálás legjobb módja, a BEMER VET készülék 1-2 hetes bérlése!

Érdekel a kipróbálás